Veelgestelde vragen

Wat krijg ik als ik een ticket koop?

Met een dag- of weekendticket voor Betoeterd heb je toegang tot het terrein en alle activiteiten, workshops en lezingen. Kom je met je bus of camper en wil je blijven overnachten? Koop dan ook een camperplek ticket. Camperplek tickets zijn exclusief personen.

Dagtickets zijn geldig op de vrijdag, zaterdag óf zondag. De dag dat jouw ticket wordt ingescand bij de ingang van het terrein is tevens de dag dat jouw ticket geldig is.

Vanaf hoe laat zijn we welkom?

Met een weekend- en camperticket ben je vanaf vrijdagmiddag 15:00 uur welkom op het terrein zodat je je camper een plekje kunt geven en alvast gezellig kunt binnenkijken bij de andere bezoekers.

Hoe groot en zwaar mag mijn camper zijn?

In principe is het terrein toegankelijk voor campers van alle soorten en maten. Weegt jouw camper boven de 3,5 ton of is deze langer dan 8 meter? Geef dit dan aan als je de camperplek ticket aanschaft. Wij zorgen dat er een plek voor je wordt gereserveerd en nemen bij twijfel contact met je op.

Zijn er douches en toiletten aanwezig?

Yes, er zijn meerdere douches en toiletten aanwezig op de camping. Hier mag je gebruik van maken. Hou het wel een beetje netjes.

Is er eten en drinken op het terrein?

Er zijn een aantal leuke foodtrucks op het terrein waar je iets te eten en drinken kunt halen. Je mag uiteraard ook zelf koken in je camper. Er is een supermarkt op 27 minuten lopen vanaf Ons Wijland. BBQ’s en open vuur zijn niet toegestaan.

Ben ik ook welkom zonder camper?

Heb je (nog) geen camper? Ook dan ben je welkom op Betoeterd! Het is juist een uitgelezen kans om inspiratie op te doen bij andere camperaars en nieuwe skills te leren tijdens één van de workshops. Je kunt een los dag- of weekendticket kopen en evt zelf een overnachting in de buurt regelen.

Zijn honden welkom?

Honden zijn, mits aangelijnd en rustig, zonder extra kosten toegestaan op het terrein. Uitlaten kan in de directe omgeving. Op een kwartiertje lopen van de camping vind je een klein behendigheidsparcours waar je hond wat energie kwijt kan.

Kan ik mijn kinderen meenemen?

Betoeterd biedt geen programma of activiteiten voor kinderen, maar ze zijn uiteraard wel welkom. Voor kinderen tot 1 jaar hoef je geen kaartje te kopen. Voor kinderen vanaf 1 jaar schaf je een weekend- of dagticket aan.

Hoe werkt Second Hand Sunday?

Wat leuk dat je mee wilt doen aan Second Hand Sunday! Op de zondagmiddag kun je iemand anders blij maken met jouw overtollige kampeer- of camperspullen. Je stalt je spulletjes gewoon uit voor, achter of naast je eigen camper, leuk prijsje erbij en verkopen maar! Zo maak je een ander blij, ben je lekker circulair bezig en kun je zelf weer zonder overtollige spullen door het (camper)leven.

Spelregels:

  • SHS is op zondag tussen 13:00 en 15:00 uur.
  • Stal je spulletjes lekker uit! Kramen en partytenten opzetten is niet de bedoeling.
  • Alleen tweedehands (kampeer/camper) spullen. Wil je nieuwe spullen of jouw diensten verkopen dan kun je een kraam huren op de markt.

Er zijn geen campertickets meer, wat nu?

Was je nét te laat voor een camperticket? No worries! Koop een dagticket en kom een dagje langs om inspiratie op te doen voor jouw (toekomstige) camper of regel een zelf een overnachting in de buurt en schuif het hele weekend aan met een weekendticket.

Moet ik me aanmelden voor de workshops?

Nee vooraf aanmelden voor de workshops is niet mogelijk. Over het algemeen verwachten we dat er voldoende plek zal zijn voor alle geïnteresseerde deelnemers. Wil je heel graag bij een workshop zijn? Zorg dan dat je op tijd aanwezig bent want vol = vol. Wil je graag een afspraak maken voor een knipbeurt of tatoeage dan kun je dit tijdens Betoeterd regelen bij de camper van Sjoerd of Dorine.