Speelis

Speelis

Zaterdag 13:30 – 14:30 uur

Het leuke van spelen is dat je alles om je heen vergeet. Je gaat helemaal op in de activiteit en raakt het besef van tijd kwijt. Je geniet, hebt plezier en bent in het nu. Een soort mindfulness waar je vrolijk van wordt en niet aanvoelt als een moetje. Als je samen met iemand speelt, zorgt het ook nog voor verbinding met elkaar.

Er zijn 8 speeltypes. Elk speeltype heeft een voorkeur voor een bepaald soort spel. Als je activiteiten doet die bij jouw speeltypes passen, dan komt vanzelf het speelse in je naar boven. We beginnen deze workshop met het achterhalen van jouw speeltype aan de hand van 4 vragen. Daarna krijg je een originele spe(e)lopdracht die bij jouw speeltype past. De spellen zijn geen bordspellen, maar simpele korte originele spe(e)lopdrachten die je met weinig middelen op de locatie kunt doen. Alle benodigdheden zijn voorhanden, dus je hoeft niets mee te brengen.

De workshop wordt gegeven door Aline en het is haar missie om met haar bedrijf Speelis zoveel mogelijk mensen te inspireren meer te gaan spelen en met elkaar te verbinden.